Головна » Проекти » Школа Українських Ютуберів » Як спекти смачну паску. Українська кухня

Як спекти смачну паску. Українська кухня

Як спекти паску – найбільш актуальне питання на Великдень (Пасху). Пропоную вашій увазі перевірений рецепт. Секретами поділиться моя тітонька – вона розповість як спекти смачну паску вдома.

Отже, що нам для цього потрібно:
Інгрідієнти:
– 15 яєць.
– 8 стаканів цукру.
– 1.5 літри молока.
– 2 пачки дріждів.
– родзинок за смаком.
– ванільний цукор або ваніль за смаком.
– стакан олії.
– приблизно 300 грам масла.
– муки стільки, скільки вбере тісто.
Розминаємо дві пачки дріжджів, добавляємо туди цукор та розтираємо. Розтерли і добавляємо перекип’ячене і охолоджене молоко. Добавляємо 15 яєць, та збиваємо це все блендером, поступово сипемо туди десь 12 стаканів муки, та добре перемішуємо опару.

Коли вона стане однорідною массою, ставимо її бродити в тепле місце на півтори-дві години. Коли опара буде готова, заливаємо родзинки гарячим кипятком, та чекаємо 5 хвилин. Тим часом масло ставимо на газову або електроплиту щоб масло розтопилося, також до розігрітого масла ллємо 1 літр олії. Виливаємо це все до тіста, також можна добавити туди меду. Перемішуємо це все і добавляємо туди муки стільки скільки вбере тісто, також тісто можна відбити, це потрібно для того щоб тісто було пухкішим.

Тісто кладемо в тарілку, присипаємо мукою та накриваємо його якоюсь ганчіркою або рушником. Коли тісто зійшло, змазуємо форми для пасок твердим жиром, маргарином або маслом. Виробляємо паски, форму закладаємо на одну третю, знову накриваємо паску, та ждемо поки тісто підіймется. Коли паска вже підійшла, змазуємо її збитим яйцем.

Ставимо паску в духовку розігріту до 170 градусів та ждемо поки паска спечеться, це приблизно 50 хвилин. Смачного. Чекаємо ваших відгуків.

Якщо вам сподобалася стаття – підтримайте сайт – поширте у соціальних мережах.

Школа українських ютуберів, україномовний контент, українське відео для дітей і від дітей. Тобто відео нашої школи створено дітьми. І відео – українською. Ми учимося створювати український продукт, ми учимося його поширювати. Ми розповідаємо про те, що нам цікаво і це може зацікавити таких же дітей, як і ми. Наша основна позиція – будь-що, але українською мовою.

А іще – ви можете приєднатися до нас і отримати нашу підтримку у просуванні на ютубі.
Отже, підписуйтеся на наші канали, коментуйте, ставте лайки, запрошуйте друзів.

Наш сайт:
http://www.spas.rivne.ua/
Група Спас Рівне:
Вк: https://vk.com/club18102321
Фб: https://www.facebook.com/SpasRivne/?ref=bookmarks

Канали моїх друзів:
БородаТа Кухня: https://www.youtube.com/channel/UC_mynnDILY8P4ktJCzduqUQ
Vlada Pink: https://www.youtube.com/channel/UCJOCICW-UhmAq1C9IPlZqdA
Цікава хімія: https://www.youtube.com/channel/UCazrxPLk-PRqCGfO1D5p3Aw
Семен Монах: https://www.youtube.com/channel/UCgLc1wsjeftzrSWdtI0Z_Xg
Конкретний Ботан: https://www.youtube.com/channel/UCXqeUlR0Jy8PrKT0c0MicTQ
Читачун UA: https://www.youtube.com/channel/UCjr4AT1gf5IDu_jnLehi6-g
B-boy Toha: https://www.youtube.com/channel/UCvq8I6cgb71hkoezHUpbmQg

Залишити коментар

Ваш email не буде ніде вказаноОбов'язкові для заповнення поля помічено *

*